Diensten

Tuinaanleg naar uw wensen

Huug Mooij Onderhoud en renovatie in Limmen

Huug Mooij onderhoud en renovatie in Limmen biedt voor particulieren en aannemers een veelzijdig dienstenpakket. Met een ervaring van meer dan 20 jaar en een uitstekende brede vakkennis kunt u mij inschakelen voor een breed scala aan projecten.Door mijn opdrachtgevers wordt ik vaak een echte autoriteit op mijn vakgebieden genoemd.

Dit alles heb ik bereikt door het leveren van absolute kwaliteit en service. Als u dit koppelt aan mijn perfectionisme dan ligt de keuze voor mij al snel voor de hand. Onderstaand vindt u een opsomming van de diensten die ik kan uitvoeren voor u.

Mijn diensten

Mijn werkgebied strekt zich uit in heel Nederland. Als u bij mij een offerte opvraagt is deze zeer transparant zodat u nooit voor verrassingen achteraf komt te staan. Ook bent u verzekerd van concurrerende tarieven.

Renovatie en reproduceren van sierconsoles

De renovatie van aangetaste sierconsoles om deze weer de originele aantrekkelijke uitstraling te geven. Als deze niet meer te repareren zijn dan kan ik deze reproduceren met behulp van mallentechniek. Hierbij wordt gietsteen, gips of beton in een mal gegoten en kan het eindresultaat als dit opgedroogd is worden afgelakt met ecoline. Hiermee krijgt u een exacte kopie van het origineel dat ik weer vakkundig monteer.

Produceren van beeldhouwwerken en sculpturen

Om uw tuin te verfraaien produceer ik beeldhouwwerken en sculpturen. U komt met een idee waarbij ik graag met u meedenk. Mijn creativiteit kent weinig grenzen zodat u een beeldhouwwerk of sculptuur krijgt wat volledig voldoet aan uw verwachtingen en altijd een uniek object is. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos zowel qua uitvoeringen als afmetingen. Deze blikvanger in uw tuin zal zeker bij u in de smaak vallen en ook uw bezoekers boeien.

Renovatie en produceren van ornamenten

In de loop der tijd heb ik mij gespecialiseerd in ornamentiek. Ornamenten die in slechte staat verkeren geef ik een tweede leven door een deskundige renovatie. Ook voor de aanbouw van nieuwe ornamenten aan uw pand kunt u mij inschakelen. Uw ideeën zet ik om in objecten met een fraaie uitstraling.

Het aanbrengen van hanebalken aan gevels

Het vervangen van dakvorsten en dakpannen

Gevelrenovatie en gevelreiniging

Een vervuilde gevel door weersinvloeden en/of uitlaatgassen heeft een niet representatieve uitstraling. Ik reinig voor u de gevel met een hogedruk stoomcleaner. Bij ernstiger vervuiling zandstraal ik de gevel zodat deze weer een fris uiterlijk krijgt. Ook het herstellen van slecht metselwerk of het vervangen van vergane voegen voer ik vakkundig uit.

Lood inspectie en vervanging

Vergaan lood rond een schoorsteen kan lekkages veroorzaken die aanzienlijke schade in een interieur kunnen aanbrengen. Laat mij uw lood rond de schoorsteen inspecteren en zonodig vervangen.

Heeft u een moderne, strakke, landelijke, of klassieke inrichting en bent u geïnteresseerd in ornamenten?

Neem dan vandaag nog contact met mij op per telefoon of e-mail.

huug-mooij-logo-wit.png