Over ons

Tuinaanleg naar uw wensen

Ruime ervaring in Ornamentiek, sierlijsten en consoles van hoge kwaliteit

Huug Mooij onderhoud en renovatie in Limmen is sinds 1997 werkzaam en heeft in de tijd van het bestaan al talrijke panden in Nederland verfraaid met unieke ornamentiek, sierlijsten en balkonconsoles.

Ik verzorg restauraties en vervangingen van bestaande objecten. Het creëren van ornamenten, sierlijsten en consoles die of beschadigd zijn of geen fraaie uitstraling meer hebben door een vakkundige restauratie heb ik verheven tot een kunst.

Perfecte afwerking van objecten

Ook het vervaardigen van nieuwe objecten behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor beschik ik over een goede expertise en creativiteit en denk altijd mee met de klant om zo te komen tot een optimaal eindresultaat en maatwerk.

Door mijn perfectionisme bent u altijd verzekerd van oog voor detail en een perfecte afwerking van objecten. Ornamentiek werd vroeger vaak alleen geassocieerd met monumentale panden. Dit is een achterhaald gegeven.

Sierlijsten en ornamenten hebben zich de afgelopen tijd mogen verheugen in een toenemende belangstelling omdat deze ook goed tot hun recht komen aan recent gebouwde woningen of appartementen. Ook een grachtenpand kan een metamorfose ondergaan als ik objecten aanbreng.

Vervaardigen en afwerking van objecten

Genoeg capaciteit voor grote projecten en altijd maatwerk

Heeft uw pand een strakke of juist landelijke uitstraling? Voor elk project geldt dat ik maatwerk lever helemaal afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en eventueel geëntegreerd in het straatbeeld. Ik hoef zelden nee te verkopen. Door mijn flexibiliteit mag ik mij inmiddels verheugen in een grote tevreden klantenkring.

Daarnaast heb ik voldoende capaciteit voor het aannemen van nieuwe opdrachten. Voor grote projecten kan ik een beroep doen op een netwerk van betrouwbare partners die dezelfde hoge kwaliteitseisen hanteren als ikzelf. U heeft echter altijd maar één aanspreekpunt wat zeer bevorderlijk is voor een duidelijke onderlinge communicatie.

Altijd maatwerk

Beeldhouwwerken en sculpturen

Doordat ik een efficiënte bedrijfsvoering heb kan ik voor alle diensten een gunstig tarief aanbieden zonder daarbij afbreuk te doen aan de uitstekende kwaliteit die ik nastreef. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen die aan mijn creatieve brein ontspruiten. Zo ben ik gefascineerd geraakt door beeldhouwwerken en sculpturen die je vaak in grote tuinen aantreft. Hierdoor kwam ik op het idee om deze voor het grote publiek te realiseren. De afmeting speelt hierbij geen rol.

Wilt u een bescheiden beeldhouwwerk of sculptuur voor uw tuin op maat ontworpen en geproduceerd hebben of gaat uw voorkeur uit naar een omvangrijk object? Ik verzorg het graag voor u.

Overige diensten

Als allround vakman kunt u mij ook inschakelen voor een groot aantal andere diensten. Een volledige opsomming vindt u in de rubriek diensten. Ontbreekt er iets? Vraagt u dan naar alle mogelijkheden. Misschien inspireert u mij wel om mijn kennis in te zetten om uw opdracht in overweging te nemen. Stilstand is achteruitgang en dat past niet bij mij.

huug-mooij-logo-wit.png